
راهنمای تعمیر خودرو | معرفی خدمات شما در سایت تعمیرکار 118 تبریز
راهنمای تعمیر خودرو
خودرو وسیله ای بسیار ارزشمند و کاربردی برای همه محسوب می شود و تاثیر زیادی در راحتی زندگی ما دارد. این وسیله که جابجایی و حمل و نقل ما را بر روی زمین بسیار آسان کرده است، امکان دارد به دلایل مختلفی کار نکند و دچار نقص فنی شده باشد. پس هر زمانی که عملکرد عجیبی در سیستم خودروی خود احساس کردیم، باید به فکر تعمیر و یا سرویس ماشین باشیم. گاهی یک مشکل کوچک در سیستم خودرو میتواند حادثهساز شود. اما همیشه یک تعمیرگاه و یا تعمیرکار متخصص خودرو به راحتی در دسترس نیست. اینجاست که تکنولوژی در قالب یک فرشته نجات و بهترین گزینه به کمک ما می آید. این روزها با پیشرفت تکنولوژی و به کارگیری آن در راستای راحتی و آرامش بیشتر افراد، استفاده از آموزش های سایت ها و اپلیکیشن های خدمات آنلاین در قالب راهنمای تعمیر خودرو، کار را برای ما آسان کرده و دیگر در هرجایی که باشیم، با چند کلیک کارمان راه می افتد و با وجود این امکانات، دیگر نیاز نیست نگران ماندن در راه باشیم.
فرمان خودرو
لرزش یا ارتعاش بیشازحدِ فرمان نشاندهنده مشکلی در چرخها یا ترمز است. اگر حس میکنید فرمان شل است، نشاندهنده آن است که مشکلی در اهرم تایراد یا سیبک فرمان وجود دارد. اگر فرمان بهسختی برمیگردد، نشاندهنده مشکلی در اجزای فرمان خودکار است. اگر فرمان خودرو بهدرستی واکنش نشان نمیدهد، نشاندهنده مشکل در ستون فرمان یا دنده شانهای فرمان در بخش جعبه فرمان است. اگر دنده جا نمیرود یا تغییردادن آن دشوار است یا حتی دنده خودبهخود خلاص میشود، گیربکس (جعبهدنده) مشکل دارد. گیربکس بههمراه دیفرانسیل و اکسل، میل گاردان و پلوس سیستم انتقال قدرت از موتور به اجزای خودرو را برعهده دارند؛ پس اگر به این نحوهٔ انتقال توجه کنید، میتوانید این مشکل را تشخیص دهید.
پدال های خودرو
شاید هم مشکلی در پدال گاز وجود داشته باشد، مثل عملکرد ضعیف ساسات (که باعث میشود موتور بهسختی روشن شود) یا چسبیدن پدال به کف. دراینصورت، احتمالا یک مشکل مکانیکی در موتور، سیستم سوخترسانی یا فنر برگردان (return spring) پدال وجود دارد. اگر هنگام فشردن پدال ترمز لرزش یا رانش ناخواسته احساس میکنید، احتمالا مشکل از سیستم ترمز خودرو است. لرزش پدال ترمز معمولا بهدلیل تاببرداشتن روتورهای ترمز یا خرابشدن لنتترمزهاست. اگر خودروی شما گیربکس دندهای یا گیربکس دستی دارد، پدال کلاچ هم دارید. شایعترین مشکل پدال کلاچ این است که در هنگام فشردن، وقتی کلاچ پایین میرود، همانجا میماند و به حالت عادی برنمیگردد. این مشکل ممکن است بهدلیل فنر برگردان باشد یا اینکه باید سیم کلاچ را تعویض کنید.
باتری خودرو
باتری یکی از اصلیترین قطعات هر خودرو است. این قطعه وظیفه دارد که برق مورد نیاز خودرو را تولید و ذخیره کند. منظور از تولید برق این است که پیش از روشن شدن خودرو، یک سری واکنشهای شیمیایی در باتری رخ میدهند و برق مورد نیاز جهت روشن شدن خودرو را فراهم میکنند. علائمی مانند دیر روشن شدن خودرو، کمنور شدن چراغهای خودرو، وجود بوی بد در باتری، نشتی آب اسید از باتری، باد کردن باتری و افت ولتاژ موقع آمپر کشیدن باتری نشانه وجود مشکلاتی در باتری می باشند.
ترموستات خودرو
مایع خنککنندهای که میان پیشرانه و رادیاتور وجود دارد، توسط ترموستات جریان مییابد. توضیح آن که زمانی که پیشرانه سرد است، ترموسات وظیفه دارد که آن را گرم کند. برعکس این ماجرا نیز هست. زمانی که پیشرانه گرم است ترموستات دست به کار شده و مانع از گرمای زیاد پیشرانه یا موتور میشود. در صورت خراب شدن ترموستات، دمای موتور خودرو زیاد میشود. بنابراین یکی از علل داغ شدن خودرو وجود مشکل در ترموستات است.
شمع های خودرو
مخلوطی از هوا و سوخت که در سیلندر وجود دارد باید توسط شمع آتش بگیرد. در واقع شمع با ایجاد جرقه این کار را انجام میدهد. شمعهای خودرو باید هر چند وقت یک بار تعویض شوند، زیرا در اثر کارکرد زیاد معمولاً این قطعات از خودرو کارایی خود را از دست میدهند. در صورت خرابی شمعها، معمولاً علائم زیر پیدا میشوند: لرزش خودرو، روشن شدن چراغ چک خودرو و افزایش مصرف سوخت.
تهیه شده توسط واحد فنی سایت تعمیرکار 118
بروز رسانی توسط علیرضا اسمعیل زاده مورخه ۱۳۹۹/۰۳/۱۵